Space lift

Renewing the roof over our house and insulating it will change our attic into a warm and beautiful group room. It can be used for workshops and also serve as temporary accommodation for volunteers. It is challenging to do this in winter. In the picture  Tatiana, our construction coordinator, mopping some leaked rain water up before it gets a chance to infiltrate our kitchen again. We cannot change the season and the project must go on regardless of the weather. We want to create space for the growing number of volunteers who are coming to join us. We also offer other options besides this shared space, for details read our Private Space program.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s